Modernste technieken

Paul de Klerk Loodgieters- en Lekdetectiebedrijf beheerst zowel het ambacht als de modernste technieken op het gebied van lood-, zink- en koperwerkzaamheden. Op deze manier kunnen wij u allround van dienst zijn!

Lood, zink en koper zijn constructieve natuurproducten. De charme van deze dakbedekkingssoorten is dat ze iedere dag een andere uitstraling hebben. Qua stijltrend kan Paul de Klerk Loodgieters- en Lekdetectiebedrijf u van dienst zijn in het aanbrengen van vels- of roefdaken. Hiernaast beheersen wij de technieken voor het aanbrengen van zinken of koperen boeidelen of zij-
wangen op dakkapellen. Indien gewenst kan zink in verschillende kleuren worden geleverd waardoor u naar eigen smaak en inzicht een uniek product kunt laten maken.

Vervangen van goten

Een mooi praktijkvoorbeeld van zink- en koperwerkzaamheden is het vervangen van goten. Indien uw beugelgoten aan vervanging toe zijn, worden deze door Paul de Klerk Loodgieters- en Lekdetectiebedrijf volledig verwijderd. Bij houten goten wordt de oude goot uit de bestaande bak gehaald. Alvorens de goot te vervangen, controleren wij de houten bak op houtrot. In overleg met u bespreken wij de mogelijkheden voor het eventueel vervangen van de houten bak. Vervolgens brengen wij de nieuwe goot aan. Uw goot heeft daarmee weer het oorspronkelijke strakke uiterlijk en het regenwater wordt weer netjes afgevoerd van uw dak!