Bij het aanpassen van daken door middel van aan- of uitbouw en bij het vervangen van de bedekking van platte daken en dakdelen is Paul de Klerk Loodgieters- en Lekdetectiebedrijf de vakkundige partner voor u.

Icopal Universal©

Wij werken met Icopal Universal©. Een ijzersterk en duurzaam dakbedekkingsmateriaal. Ondanks de geringe laagdikte van 3,2 mm is dit materiaal zo sterk dat het beloopbaar is en geschikt is voor ventilatiedaken. Het bevat 20% gerecycled materiaal en is bijzonder duurzaam. U mag van dit product een lange levensduur (circa 30 jaar) verwachten. Na die lange levensduur is de dakbedekking volledig recyclebaar. Hiermee levert Icopal Universal© een grote bijdrage aan het verminderen van de belasting van het milieu.

Naast de sterke en duurzame eigenschappen, heeft Icopal Universal© als voordeel dat het materiaal veilig verwerkt kan worden. Voor het aanbrengen is geen open vuur nodig. Bovendien hoeft het dak in de meeste gevallen niet te worden bedekt met grind waardoor uw dak schoner zal blijven. Allemaal voordelen waar u van profiteert!

Met het vervangen van uw dakwerk beoordelen wij ook de kwaliteit van het dakbeschot. Indien nodig zullen wij na overleg noodzakelijke reparaties uitvoeren.